Wandel jezelf naar een nog gezonder leven
voor iedereen die zijn vitaliteit belangrijk vindt

Waarom werken aan een gezonde(re) levensstijl belangrijk is.

Bewegen, vooral in de buitenlucht, goede voeding, voldoende slaap om kunnen gaan met stress dragen eveneens bij aan onze gezondheid. Een gezonde leefstijl verkleint niet alleen de kans op ziektes, maar helpt je ook om je beter te functioneren zowel mentaal als fysiek.

Wil jij ontdekken hoe je lichaam en brein met elkaar samenwerkt? Hoe jij zelf de regie hebt hierover? Hoe jij zelf keuzes kunt maken, die bij jou passen? En hoe jij jouw nieuwe leefstijl kunt volhouden

Lees dan verder!

 Tijdens dit traject krijg je kennis over:

> Bewegen: Hoe dit werkt in je brein en hoe deze samenwerkt met je lichaam. Dat je dagelijks kunt bewegen op een manier die jou plezier geeft en hoe je dit in je dagelijkse leven kunt toepassen

Een overprikkelde Brein Als je overprikkeld bent, heb je het gevoel alsof alles je te veel is. Alle lichten, geluiden of geuren komen plotseling als een stortvloed op je af. De een is gevoeliger voor prikkels dan de ader, dit is afhankelijk van hoe deze in jouw brein worden verwerkt. Gelukkig zijn er een heleboel dingen die je zelf kan doen om overprikkeling te verhelpen of zelfs te voorkomen. Dit ga je leren: Wat is een prikkel, hoe ontstaat een een prikkel, het herkennen van een prikkel & het filteren van prikkels

 >Wat is stress en hoe ongezond is het eigenlijk? Op welke vlakken heeft stress invloed heeft op jouw dagelijkse leven. Waarmee kun jij je stress verlagen.

> Een goede nachtrust is gezond en welke effect dit heeft. Waarom een powernap goed is. Wat is een gezond slaappatroon. Hoe zit jou dag- nachtritme eruit. Wat voor effect heeft te weinig slaap. Hoe kun je zorgen dat je beter gaat slapen.

> Wat is lummelen, hoe pas ik dit toe, wat levert het mij op en hoe gezond het is om even te mogen lummelen van jezelf.

Wat krijg jij ervoor terug:

> Je weet hoe het "onbewuste en bewuste" brein samenwerkt en invloed hebben op jouw lichaam.

.> Je weet waar je aandacht aan kunt besteden om resultaten te verkrijgen en hoe je deze gaat volhouden.

.> Je herkent een terugval en je weet waar je valkuil zit en hoe je hiermee om kunt gaan.

> Je bent ervan overtuigd dat lummelen mag en productief werkt.

> Je voelt je fitter, energieker je hebt meer zelfvertrouwen en maakt keuzes die bij jou passen en die goed zijn voor jou. En... je kunt ze volhouden!

Dit traject zorgt niet alleen voor een "betere" gezondheid.  Maar is ook nog eens interessant en uitdagend! 

Ben jij toe aan een volgende stap?

Wil jij weten wat dit traject voor jou kan betekenen. Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Samen gaan wij tijdens een klikgesprek kijken, waar jouw behoeftes liggen en stippelen samen een traject uit die het best bij jouw past. Natuurlijk doen wij dit buiten in de natuur op een plek bij jou in de omgeving.