Voor werkgevers

Ziekte, werkdruk, onvrede, personeelsverloop, problemen rondom hybride werken: een gezonde organisatie krijg je niet cadeau. Van Doorn Coaching verhoogt de vitaliteit en veerkracht van jouw werknemers. Met de juiste en tijdige ondersteuning bloeien zowel de werknemer als de werkgever op!

Van Doorn Coaching maakt mensen en organisaties vitaal

Een betrokken werkgever zorgt graag goed voor zijn mensen. Gezonde, gelukkige medewerkers maken een bedrijf bovendien werkelijk succesvol. Van Doorn Coaching brengt mensen mentaal en fysiek weer in beweging. Met coaching op maat halen wij het beste uit medewerkers én organisaties!

Ervaren in coaching

Van Doorn Coaching heeft al jaren ervaring op het gebied van coaching. Met een aanpak op maat en individuele begeleiding investeren wij in het werkgeluk van medewerkers. Dankzij onze wandeltherapie of een unieke combinatie van bewegen, voeding en coaching behalen mensen persoonlijke en professionele doelen. Van Doorn Coaching begeleidt medewerkers in of na een verzuimsituatie, maar coacht ook mensen die op een ander moment behoefte hebben aan persoonlijke coaching. Met de juiste en tijdige ondersteuning bloeien zowel de werknemer als de werkgever op!

Verzuim voorkomen of verkorten

Met Van Doorn Coaching investeer je in een gezonde en veerkrachtige organisatie. Onze diensten helpen ziekteverzuim te voorkomen of te verkorten, waardoor zowel medewerkers als werkgevers optimaal kunnen presteren.


Het voorkomen of verkorten van een verzuimperiode is het beste scenario binnen een organisatie. Leidinggevenden spelen een cruciale rol in het voorkomen van langdurig verzuim en/of het verkorten hiervan. Het is essentieel dat leidinggevenden alert zijn op signalen bij medewerkers waar het wat minder goed mee gaat.

Voorkomen is beter dan genezen, dat is algemeen bekend. Toch is het vaak lastig voor werkgevers om ogenschijnlijk privéproblematiek op te lossen. Het merendeel van het verzuim komt voort uit privéproblemen. Werkgerelateerde factoren, zoals de werkdruk en de relatie met collega's, kunnen net die ene druppel zijn die de emmer doet overlopen. Als werkgever is het daarom van groot belang om betrokken te zijn bij deze 'privé' problemen. Immers, bij uitval ben je (in principe) verantwoordelijk voor twee jaar loondoorbetaling van de medewerker.

Door tijdig signalen op te vangen en het gesprek aan te gaan met je medewerkers, en door het aanbieden van passende en laagdrempelige hulp, voelen medewerkers zich gesteund en kun je langdurige uitval voorkomen. Van Doorn Coaching kan hierbij helpen en adviseren.

Blijf niet stil als een medewerker dreigt uit te vallen of langdurig ziek is

CONTACT

Heb je een vraag, ben je op zoek naar meer informatie of wil je graag een vrijblijvende afspraak maken,

vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.