Voor werkgevers

Ziekte, werkdruk, onvrede, personeelsverloop, problemen rondom hybridewerken: een gezonde organisatie krijg je niet cadeau. Van Doorn coaching verhoogt de vitaliteit en veerkracht van jouw werknemers. Met de juiste en tijdige ondersteuning bloeien zowel de werknemer als de werkgever op! 


Van Doorn coaching maakt mensen en organisaties vitaal

Een betrokken werkgever zorgt graag goed voor zijn mensen. Gezonde, gelukkige medewerkers maken een bedrijf bovendien werkelijk succesvol. Van Doorn coaching brengt mensen mentaal en fysiek weer in beweging. Met coaching op maat halen wij het beste uit medewerkers én organisaties! 

Van Doorn coaching heeft al jaren ervaring op het gebied van coaching 

Met een aanpak op maat en individuele begeleiding investeren wij in het werkgeluk van medewerkers. Dankzij de wandeltherapie of een unieke combinatie van bewegen, voeding en coaching behalen mensen persoonlijke en professionele doelen. Van Doorn coaching begeleidt medewerkers in of na een verzuimsituatie, maar coacht ook mensen die op een ander moment behoefte hebben aan persoonlijke coaching. Met de juiste en tijdige ondersteuning bloeien zowel de werknemer als de werkgever op!

Verzuim voorkomen of verkorten

Het voorkomen of verkorten van een verzuim periode is het beste scenario binnen een organisatie. Leidinggevenden spelen een belangrijke rol in het voorkomen van langdurig verzuim en/of het verkorten hiervan. Het is van belang om als leidinggevende alert te zijn op de signalen bij medewerkers waar het wat minder goed gaat mee gaat.

Voorkomen is beter dan genezen, dat is algemeen bekend. Maar het is vaak lastig voor werkgevers om ogenschijnlijk privéproblematiek op te lossen. Merendeel van het verzuim komt voort uit privéproblemen. Het werk, collega etc. kan dan net die ene druppel zijn. Als werkgever heb je er dan ook veel baat bij je met deze 'privé' problemen te 'bemoeien'. Immers, je bent bij uitval (in principe) voor twee jaar verantwoordelijk voor loondoorbetaling van de medewerker.

Door tijdig te signaleren en in gesprek te gaan met je medewerkers en het aanbieden van passende en laagdrempelige hulp, voelen de medewerkers zich gesteund en kun je langdurige uitval voorkomen.  Van Doorn coaching kan helpen en hierin adviseren.

Blijf niet stil als een medewerker dreigt uit te vallen of langdurig ziek is

CONTACT

Heb je een vraag, ben je op zoek naar meer informatie of wil je graag een vrijblijvende afspraak maken,

vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.