Voor werknemers

Voel je je vastgelopen, ga je door een moeilijke fase in je leven, ervaar je problemen op het werk of worstel je met re-integratie? Ik ben er om je te begeleiden naar een betere situatie.

Voor de werknemer die zich wil ontwikkelen met behoud van energie en werkplezier

In een werkomgeving maak je ontzettend veel mee. Als het niet zo lekker loopt op het werk en je merkt dat het niet lukt om zelf tot een oplossing te komen en deze situatie duurt maar voort, dan wordt het probleem snel groter.

Ervaar je (een van) onderstaande klachten?

  • Oplopende stress
  • Teleurstelling
  • Boosheid
  • Vermoeidheid
  • Lusteloosheid
  • Onzekerheid
  • Verstoorde werk-privé balans
  • Gebrek aan perspectief

Ik help je om dit proces te stoppen en om te zetten naar een persoonlijk ontwikkelplan met oog voor de lange termijn.


Als oplossingsgerichte (wandel)coach met een specialisatie in het creëren van balans tussen privé- en werkgerelateerde aspecten, richt ik me op het helpen van mensen bij het identificeren van concrete stappen om die balans te bereiken en te behouden. Mijn aanpak is gericht op het verkennen van wat al werkt in iemands leven en het bouwen op die sterke punten om gewenste veranderingen te bewerkstelligen.


Tijdens onze samenwerking gaan we diepgaand verkennen hoe je brein werkt, hoe gewoonten en patronen gevormd worden, en hoe je kunt leren om bewust andere keuzes te maken die in lijn liggen met je gewenste balans tussen werk en privé. We zullen ook onderzoeken welke interne en externe factoren je tegenhouden, zodat we strategieën kunnen ontwikkelen om die obstakels te overwinnen.

Door helder te krijgen wat je precies wilt bereiken, kunnen we doelgericht te werk gaan en concrete stappen zetten om daar te komen. Deze stappen zullen niet alleen gericht zijn op het bereiken van balans, maar ook op het herwinnen van energie, het versterken van je zelfvertrouwen en het verbeteren van je vermogen om keuzes te maken die voor jou het beste zijn, op alle gebieden van je leven.

Het doel is om blijvende, positieve veranderingen te bewerkstelligen die je leven verrijken en je in staat stellen om vol vertrouwen en voldoening te leven, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Met onze gezamenlijke inspanningen zul je niet alleen merken dat je meer in balans bent, maar ook dat je meer veerkracht hebt om met uitdagingen om te gaan en om te gedijen in alle aspecten van je leven.

Zet de eerste stap om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen via het contactformulier. Tijdens deze kennismaking kunnen we meer inzicht krijgen in jouw specifieke behoeften, doelen en verwachtingen, en kunnen we bespreken hoe mijn aanpak als oplossingsgerichte (wandel)coach in een natuurlijke setting kan bijdragen aan het bereiken van de balans die je zoekt tussen werk en privé.

Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en om samen te werken aan het realiseren van positieve veranderingen in je leven.