Je bent jong, veerkrachtig en vol energie! Tenminste zo ziet de buitenwereld jou en zo laat jij je ook zien.

En waarom ook niet? 

Je bent tenslotte bezig met een leuke studie of net afgestudeerd, je hebt het een toffe baan en een leuke vriendengroep. Oh ja en vergeet je leuke partner en je familie niet. De toekomst ligt voor je en je zit vol goede ideeën en plannen, je wilt het leven absorberen.

Je hebt helemaal gelijk.

Maar waarom ben je nog steeds niet tevreden? Wat maakt het onrustige knagende gevoel dat er iets moet veranderen. En wil je het liefst met rust gelaten worden, Blijf je het liefst met je hoofd onder de dekens, ga je liever niet naar dat feestje en kost het steeds meer moeite om jezelf p te laden?

En daardoor merk je plots: "Ik zit wil dit niet meer". Ik ben zo moe, mijn hoofd komt niet tot rust. En al die prikkels elke dag, beïnvloeden mijn goed humeur en ook mijn privéleven gaat eronder lijden.

Je wilt weer ontdekken en plezier en ontspanning ervaren in je studie, werk en je leven. Niet meer constant dat opgejaagde en onrustige gevoel van het altijd maar 'moeten' en streng voor jezelf zijn.

Jij wilt deze cirkel waarin je zit doorbreken, maar je weet niet hoe. Of je weet niet hoe je het moet aanpakken.

Wat het ook precies is, op deze manier lukt het niet langer. Dit moet anders!

Wat ga je ontdekken:

  • Hoe je brein werkt
  • Hoe je andere keuzes maakt
  • Om waardering niet meer buiten jezelf te zoeken, maar echt in jezelf.
  • wat jouw lichaam je verteld en hoe je hier naar kunt luisteren.

En dan:

  • Kan je weer rust hebben in je hoofd
  • Krijg je weer energie
  • Je hebt meer respect voor jezelf met alle plussen en minnen.
  • je hebt weer vertrouwen in jezelf.
  • Kan je keuzes maken, op alle vlakken in het leven.

En daar doe ik het voor!

Dat je weer je eigen pad bewandelt, luistert naar je eigen behoeftes en weer met de volle plezier doet wat je te doen hebt. Niet volgens de verwachtingen van anderen, maar op jouw unieke, authentieke manier.

Gaandeweg heb jij waarschijnlijk je rugzak steeds zwaarder voelen worden, met alle ballast van het 'moeten' die je met je meedraagt.

Blijf je maar doorgaan? Ondanks dat het plezier in wat je doet en wat je hebt, helemaal weg is? Ondanks dat de energie steeds sneller is weggevloeid? Waarom blijf je zo streng voor jezelf? Is het niet eens tijd om de ballast weg te gooien?

Ik gun het je om minder streng voor jezelf te zijn. Ik gun het je om weer jezelf te kunnen zijn. Om weer te durven spelen, zodat je kan ontdekken wat je graag wilt doen. 

Ben vrij, durf te vallen en weer op te staan. Ben kwetsbaar. Voel de energie stromen en voel de kracht die al in je zit. Want daar wordt het leven zoveel leuker van. 

Ik gun het je om te kunnen zeggen:  "Wat ik ook doe. Ik ben ok!"