Programma

Dag 1

Vanaf 11:00 uur ben je welkom in de boerderij en heb je de mogelijkheid om in te checken. Uiteraard ben je vrij om alvast de omgeving te ontdekken. Neem de tijd en rust om ontspannen aan het weekend te kunnen beginnen.

We starten om 12.00 uur het programma met een kennismaking en aansluitend een lunch.

13.30 uur maken wij onze inspiratiewandeling. Als we terug komen heb je de tijd voor jezelf.

19:00 uur is het tijd voor het diner.

Om 21.00 uur sluiten we dag ontspannen af met een gezamenlijke avondmeditatie. En/of yoga (beide geschikt voor beginners)

Dag 2

We starten de dag om 7.30 uur met een actieve bewegingsmeditatie in de buitenlucht met aansluitend een heerlijk ontbijt.

We dompelen ons onder in kleuren gaan schilderen. Wist jij dat schilderen zeer rustgevend is, ook als je denkt dat je niet kunt schilderen? Verras jezelf tijdens de schilderworkshop. Schuif na het ontbijt aan bij Trees, zij zal deze workshop gaan begeleiden.

Na het schilderen rond 12:30 uur is het tijd voor lunch.

17:00 uur gaan wij ons gezamenlijk klaar doormiddel van een mindfulness sessie voor een paar uur stilte. Vanaf 18.00 ga jij ontdekken wat het met jou doet als je een paar uur helemaal alleen met jezelf bent.

Vanaf 19.00 uur is het diner, deze zullen wij ook in stilte doen.

Om 20:30 uur Een korte meditatie en daarna sluiten wij de dag af bij het kampvuur.

Dag 3

Deze laatste dag starten we om 7.30 uur met een stiltewandeling. Een mooie manier om de natuur in alle rust te zien, te horen, te ruiken en voelen.

Na de wandeling sluiten we aan bij het ontbijt. Hierna heb je tot aan de lunch tijd voor jezelf.

Om 14.00 uur we zitten voor de laatste keer dit weekend op onze matjes voor een korte meditatie. Het is tijd om onze ervaringen van het weekend te delen en afscheid te nemen van elkaar. De boerderij heeft 3 kamers met ieder een 2 persoons bed en eigen badkamer. Het bij plaatsen van een bed is een optie. Er zijn voldoende kampeerplekken en een aantal camperplaatsen. 

Interesse? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op.