Deze pagina is nog in ontwikkeling. Nog even geduld dus... Voel je vrij om verder te lezen. Heb je vragen, stel ze onderaan deze pagina.

Begin jouw innerlijke ontdekkingstocht met deze 3 daagse zomer retraite (max 8 pers)

- even op adem komen -

Deze unieke ervaring is zeer geschikt voor personen die weinig of geen ervaring hebben met het volgen van een retraite. Deze retraite biedt de mogelijkheid om even niets te hoeven. Even tijd voor jezelf. Hoe kom ik weer tot rust? Hoe kom ik op adem? je innerlijke rust te vinden op een laagdrempelige manier in een prettige omgeving. Wij begeleiden en zorgen ervoor dat je alles uit je verblijf haalt. 

Je hoeft even helemaal niets!

Tijdens de retraite word je volledig in de watten gelegd. Er is een mooie balans tussen het programma en vrije tijd. Tijdens de vrije uurtjes kan je gebruik maken van de tuin met verschillende plekken om te relaxen, thee drinken bij de alpaca's, heerlijke massages of een prachtige wandeling maken in de omgeving.

Na deze dagen ga jij opgeladen naar huis. Je bent letterlijk en figuurlijk, even op adem gekomen.

Een proeftuin voor iedereen die wilt ervaren wat het is om even helemaal te stoppen. 

Uitwaaien op het Groningse plattenland in heerlijke monumentale boerderij "Oldenbosch" met uitgebreide voorzieningen, luxe kamers, je eigen tent of camper. Een compleet programma met mindfulness, meditaties, stilte- en zintuigenwandeling, stilte momenten, massages en coaching.


logeren in en rondom de boerderij: https://oldenbosch.nl/

Geniet van het landschap met mooie vergezichten, wuivend graan, water en prachtige zonsopkomsten en ondergangen. 

* De boerderij heeft 3 kamers met ieder een 2 persoons bed en eigen badkamer. Het plaatsen van een extra bed behoord tot de mogelijkheden. Er zijn voldoende kampeerplekken en een aantal camperplaatsen. 

Interesse? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op.